Hvad siger Jeanette’s tidligere klienter?

Aven Mahmood,  34 år, Makeup Artist
 
– Beskriv hvordan du havde det før du startede på Healthy & Fit ? 
Jeg var meget træt af min krop efter gravilitet.
 
– Beskriv 3 fysiske resultater af Healthy & Fit ?
Jeg har tabt mig 12 kg, jeg er blevet 16 år yngre i metabolisk og tabt 63 cm.
 
– Beskriv mindst 1, gerne flere psykiske resultater af Healthy & Fit ?
Har mere energi, mere overskud, jeg er en gladere udgave af mig selv.
 
– Beskriv det du tager med fra Healthy & Fit ?
Lært meget om træning og spise sundt mad.

Diane Frandsen, 52 år, sygeplejeske 

– Beskriv hvordan du havde det før du startede på Healthy & Fit ?

Følte mig  for stor. Fik ikke dyrket noget motion overhovedet

– Beskriv 3 fysiske resultater af Healthy & Fit ?

Maven er blevet mindre. Pænere figur. Benene er blevet mindre.

Jeg har indtil videre tabt 3,4 kg og 16,5 cm.

 – Beskriv mindst 1, gerne flere psykiske resultater af Healthy & Fit ?

Fået mere overskud og er mere glad. Fået mere lyst til at dyrke motion flere gange om ugen

Beskriv det du tager med fra Healthy & Fit ?

At man skal holde ved, så lykkes det nok.


Liv Frandsen, 23 år, studerende

– Beskriv hvordan du havde det før du startede på Healthy & Fit ?

For at tabe mig, og få en anden tilgang til træning og kost

– Beskriv 3 fysiske resultater af Healthy & Fit ?

Fladere mave­  Mindre lår­  Mindre rundt ansigt

– Beskriv mindst 1, gerne flere psykiske resultater af Healthy & Fit ?­  

Mere energi­  En lille afhængig af træning

– Beskriv det du tager med fra Healthy & Fit ?­  

En bedre livsstil­  Et andet forhold til kalorier og hvad der kræver for, at bibeholden sund og bedre livsstil.


Meral 25 år.– Beskriv hvordan du havde det før du startede på Healthy & Fit ? Jeg havde mangel på energi, søvn, overskud.Manglede inspiration og motivation til en livsstils ændring- Beskriv 3 fysiske resultater af Healthy & Fit ?Fast numse, faste lår, mindre oppusthed på maven.

Tabt 1,8 kg. Fedtprocent – 7,7 %. Muskelmasse + 3,3 kg. Metabolisk alder -14 år.

 – Beskriv mindst 1, gerne flere psykiske resultater af Healthy & Fit ?

Kamp gejst, tilfredshed, mere selvtillid, motivation

– Beskriv det du tager med fra Healthy & Fit ?

 Jeg tager en masse ny læring og viden med mig, og jeg er forsat i lærings processen omkring kost og træning, da dette er en længere proces for mig.


Sofia, 21 år, studrende
Jeg havde længe gået rundt og været ked af min vægt, og mit selvværd var lig nul, fordi jeg ikke følte mig tilpas i min egen krop. Jeg begyndte derfor at søge efter hjælp på nettet – og faldt der over Jeanette. Med mottoer som ”livet er for kort til ikke at elske sin krop” og ”tro på dig selv, du er stærkere end du tror”, besluttede jeg mig for at kontakte hende – hvilket jeg har været glad for lige siden.

Jeg startede mit forløb i midten af april 2013, og blev mødt af en smilende og sympatisk Jeanette, der var mere end parat til at hjælpe mig. Med en livsstilsændring i form af en spritny kostplan og træningsplan hjalp Jeanette mig med at sparke mig i den rigtige retning.

Jeg var overbevist om, at det ikke ville være så svært, hvis bare jeg fulgte min kostplan og træningsplan. Men jeg blev hurtigt overrasket, for som Jeanette understregede, så får man ikke altid det man ønsker, men derimod det man arbejder for. Så det krævede hårdt arbejde. Jeg har også haft både op- og nedture med vægttab, stabilt vægt og vægtstigning, men Jeanette har altid været god til at motivere mig og holde min gejst oppe. Jeanette har en fantastisk evne til at videregive nyttigt viden, motivation og energi.

Jeg er allerede blevet bedre tilpas i min egen krop, da jeg føler min livsstilsændring har givet mig mere overskud og glæde, eftersom jeg kan mærke og se resultater. Selvom mit forløb ikke er slut endnu, så har jeg været rigtig glad for at få hjælp fra en person, der brænder for det hun laver og som er god til at inspirere andre. Jeg VED jeg nok skal nå mine mål, da jeg ved, at jeg i Jeanette, får den helt rigtige hjælp.


DORTHE, 30 ÅR, FINANSIEL RÅDGIVER
 
Jeg startede mit forløb hos Jeanette sommeren 2012, og det har været super godt.
Jeg har stort set hele mit liv været en stor pige, indtil jeg får mange år siden besluttede mig for at gøre noget ved det i form af sundere kostvaner og masser af motion.
Så da jeg henvendte mig til Jeanette, var det for at få hjælp til at komme af med de sidste kilo, som jeg var træt af. Jeg kunne ikke forstå de sidste kilo ikke ville forsvinde selvom jeg trænede 5-6 gange om ugen.
Jeanette var rigtig god til at forklare hvad grunden til, for mig personligt skyldtes, at jeg ikke kunne tabe mig det sidste som jeg ønskede, selvom jeg trænede som jeg gjorde. Jeanette har givet mig den ekstra viden jeg har haft brug for, for at finde ud hvilken kost der fungere for lige netop min krop.
Under forløbet på ca. 1,5 md. tabte jeg mig ca. 4 kg. Og efterfølgende har jeg tabt mig yderlige 4 kg, og jeg har ikke på noget tidspunkt følt at jeg har været på en slankekur. 
 

SOFIA, 21 ÅR, STUDERENDE
 
Jeg havde længe gået rundt og været ked af min vægt, og mit selvværd var lig nul, fordi jeg ikke følte mig tilpas i min egen krop. Jeg begyndte derfor at søge efter hjælp på nettet – og faldt der over Jeanette. Med mottoer som ”livet er for kort til ikke at elske sin krop” og ”tro på dig selv, du er stærkere end du tror”, besluttede jeg mig for at kontakte hende – hvilket jeg har været glad for lige siden.Jeg startede mit forløb i midten af april 2013, og blev mødt af en smilende og sympatisk Jeanette, der var mere end parat til at hjælpe mig. Med en livsstilsændring i form af en spritny kostplan og træningsplan hjalp Jeanette mig med at sparke mig i den rigtige retning.Jeg var overbevist om, at det ikke ville være så svært, hvis bare jeg fulgte min kostplan og træningsplan. Men jeg blev hurtigt overrasket, for som Jeanette understregede, så får man ikke altid det man ønsker, men derimod det man arbejder for. Så det krævede hårdt arbejde. Jeg har også haft både op- og nedture med vægttab, stabilt vægt og vægtstigning, men Jeanette har altid været god til at motivere mig og holde min gejst oppe. Jeanette har en fantastisk evne til at videregive nyttigt viden, motivation og energi.Jeg er allerede blevet bedre tilpas i min egen krop, da jeg føler min livsstilsændring har givet mig mere overskud og glæde, eftersom jeg kan mærke og se resultater. Selvom mit forløb ikke er slut endnu, så har jeg været rigtig glad for at få hjælp fra en person, der brænder for det hun laver og som er god til at inspirere andre. Jeg VED jeg nok skal nå mine mål, da jeg ved, at jeg i Jeanette, får den helt rigtige hjælp.

TINA, 32 ÅR, MARKETING & SALES COORDINATOR
 
Jeg startede mit forløb hos Jeanette midt på sommeren 2012 og det var en sand fornøjelse. Jeg var nået et punkt i mit liv, hvor jeg ikke længere synes jeg havde kontrol over min kost og min vægt og jeg var klar til en forandring! Jeg har før prøvet at spise efter kostplaner og det er gået godt i et par uger, men jeg er altid endt med meget hurtigt, at falde tilbage i de gamle vaner.
Jeanette har en energi over sig, der gør at man bliver inspireret og hun taler til en så man kan forstå det! Jeg har altid været meget bevidst omkring hvad der er godt og skidt for min krop, men Jeanette gav mig lige den ekstra viden og læring jeg havde behov, for at forstå konsekvenserne af mine valg ift. kost. Hun er god til at tage hensyn og lave en kostplan der tager højde for en travl hverdag, så alle kan være med.
Jeg tabte mig 6 kg på 7 uger! Og det mest fantastiske er, at selv måneder efter forløbet er slut er jeg stadig ikke gået op i vægt. Hun har givet mig så mange værktøjer til hvordan jeg holder min vægt, uden at leve et ”surt” liv!