Yoghurt Parfait i en krukke med bær coulis

Denne nemme yoghurtparfait til morgenmad tager kun 5 minutter, hvis du laver bær coulis dagen før.

Hvorfor gå efter sukkerholdige yoghurtvarianter, når der er et så lækkert sundt alternativ i naturligt-sødet græsk yoghurt og bær.

Denne morgenmad er en velsmagende måde at starte din dag på.

Vidste du, at bær kan hjælpe dig med at føle dig fuld, tabe dig og forhindre sygdom?

Det der gør bær så specielle er deres høje niveauer af fytokemikalier, de naturligt forekommende næringsstoffer, der hjælper med at beskytte celler mod skader. På grund af fiber indholdet giver bær os en følelse af fylde, og mæthedsfølelse er en vigtig del når du er på diæt.

Bærene, der er inkluderet i opskriften, kan udveksles med dine sæsonbestemte favoritter for at give dig en nærende morgenmad-til-gå!

Tilberedningstid:
5 minutter

Kogetid bær coulis:
20 minutter

Ingredienser:
1 deciliter blandet bær
½ deciliter mysli (evt. glutenfri)
2 deciliter fedtfattig græsk-yoghurt (evt. laktosefri)
1 deciliter frosne bær
1 tsk agavesirup
1 tsk vaniljepulver

Forberedelse:
Opvarm de frosne barrierer, vaniljepulver, agavesirup og 1 spsk. vand i en lille gryde over medium varme. Kog op til et lavt kogepunkt, reducer varmen til det simre. Knus bærene med bagsiden af ​​en gaffel, indtil bærene er blevet til coulis. Smag og tilsæt lidt mere sirup, hvis bærene er særlig skarpe. Si coulis gennem en sigte, og afkøl derefter, indtil den er klar til at servere. Kan med fordel laves aftenen før servering. Du kan sagtens lave til tre dage af gangen

Vask de friske bær.

Læg et lag af den afkølet coulis på bunden af ​​krukken, tilsæt et lag yoghurt, et lag granula, lag med yoghurt og lag med friske bær.

Hvis du ønsker at tage maden med dig, kan du sætte låg på krukken og tage den med dig.

Ernæringsinformation:
Kalorier pr. Portion: 293 kcal
Protein pr. Portion: 23 g.
Carbohydrat pr. Portion: 33 g.
Fedt pr. Portion: 5,9 g
Fiber: 6,2 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *