Velkommen

 Jeg er rigtig glad for at du har valgt at besøge min side. Jeg ser frem til at hjælpe og vejlede dig i forhold til dine behov og mål.

Du har sikkert besluttet dig for at skulle i gang med en livsstils ændring og kan nikke genkendende til nogen af de nedenstående punkter:

Drømmer om en livsstilsændring ?

Har for lidt energi ?

Føler dig evig træt ?

Er stresset  ?

Udebliver resultaterne af din træning ?

Har du svært ved at tage på i muskelmasse ?

Har du født og vil have din krop tilbage i form ?

Er du træt af for mange kilo ?

Vil du have en lavere fedtprocent ?

Mangler du inspiration til sundere opskrifter ?

Drømmer du om at komme i din livs bedste form ?

Kan du svare ja til ovenstående punkter, så har jeg metoden og værktøjet til at hjælpe dig til at opnå dine ønsker og mål.

Der er under ydelser forskellige valgmuligheder, alt efter om det skal være et online forløb, et intensiv forløb, personlig træning, kostplan, træningsplan, BootCamp eller et skræddersyet forløb –

Valget er dit !

Det eneste jeg kræver er at du skal have lysten og viljen til forandring, sammen arbejder vi med din motivation og får brudt dine nuværende mønstre og vaner. Du vil få lavet en individuel plan, der gør det muligt for dig at opnå dine mål, skabe forandring og få en sundere livsstil.

Ændring af vaner er for mange mennesker en svær udfordring, der kræver den rette indsigt i problemkernen og en livsstilsændring. Jeg giver dig de rigtige motivationsværktøjer og faglig støtte til din livsstilsændring. Jeg kan ikke gøre arbejdet for dig, det kræver du selv brænder for ændring og sammen kan vi få den til at ske !

Min motivation for at hjælpe DIG – er min store passion for at arbejde med mennesker og ændring af vaner, motivations værktøjer, træning, kost, sundhed både psykisk og fysisk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 51304050 i hverdage mellem 8.30-16.00 eller på mail@jeanettenothorius.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig i gang – De bedste hilsner Jeanette Nothorius