The Nothorius Bootcamp

du får ikke altid FB

Hvis du er motiveret for at give dig 100% og klar på at opnå resultater som du aldrig ville kunne på egen hånd, så er #TheNothoriusBootCamp lige noget for dig!

Hvis du ikke være bange for at få sved på panden og komme i din livs form, så er #TheNothoriusBootCamp lige noget for dig!

Hvis du er klar på at investerer tid og kræfter i et bedre helbred og mere energi, så er #TheNothoriusBootCamp lige noget for dig!

Hvis du er færdig med at finde på dårlige undskyldninger og droppe dine overspringningshandlinger, så er #TheNothoriusBootCamp lige noget for dig!

Hvis du er færdig med at drømme og er klar til at tage styringen over din træning og din kost, så er #TheNothoriusBootCamp lige noget for dig!

Din træner er Jeanette Nothorius, hun har en lang personlig erfaring med fitness og styrketræning i over 20 år. Jeanette er uddannet profession Bachelor i sundhed og ernæring med speciale i fysisk aktivitet. Jeanette er også certificeret personlig træner, fitness instruktør, reformer instruktør, TRX instruktør Level 1-2 og yogalærer. Jeanette har specialiseret sig i vægttab, opstramning og forøgelse af muskelmasse.

Du kan med garanti forvente en boot camp med fokus på styrketræning, funktionel træning, høj intensitet og korrekt teknik under udførelse af øvelser.

Det er ikke for sjovt den hedder #TheNothoriusBootCamp – DEN BERYGTEDE BOOT CAMP – Du vil blive presset til det yderste og få et kærlig spark i røven når det er nødvendigt!

Hvad får du? #TheNothoriusBootCamp indeholder 3 faste ugentlig fællestræning i 8 uger, i alt 24 træningspas. To ugentlig fællestræning indenfor i sal og en udenfor. Der vil være fokus på styrke- og funktioneltræning indenfor og HIIT udenfor.

Du vil være en del af et team på mellem 6-12 personer. I vil fra start følge hinanden og fungere som et lukket hold med en lukket Facebook gruppe, hvor i kan støtte og dele tips/tricks med hinanden.

Hvad kan du forvente at få ud af forløbet? Forbedret kondition, tydeligere muskeltoning, lavere fedt %, forhøjet energiniveau, mere selvtillid, sundere fordøjelse, mindre stress, bedre søvn og større overskud i hverdagen.

Hvad forventes der af dig? Du behøver ikke være superman eller superwoman til træning, du skal blot være klar på at give dig 100 % og forpligte dig til at møde op til træning. Jeanette vil guide dig igennem de forskellige workouts, rette din teknik til og presse dig igennem en masse nye fede øvelser.

Opstart? Næste hold starter op d. 13. september og slutter d. 4 november.

Hvornår? Tirsdag fra kl. 7.30-8.30 (indenfor), onsdag fra kl. 6.30-7.30 (udenfor), fredag fra kl 6.30-7.30 (indenfor).

Hvor? Fællestræning vil foregå i eksklusive omgivelser hos Charlottehaven Fitness & Health Club, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø. Centreret er veludstyret med det nyeste udstyr og i omklædningsrummet er der bad, sauna, føntørrer, vat/vatpinde, makeup område med store spejle, og hvad du nu behøver for at gøre dig klar til job. Plus gratis parkering. 

Pris?  8 ugers #TheNothoriusBootCamp med 24 træningspas koster 5000 kr. Jeg betaler indleje for dig under din træning, derfor er indmelding i Charlottehaven ikke nødvendigt. Men ønsker du at træne i Charlottehaven ved siden af fælles træningen skal du være medlem. http://www.charlottehaven.com/da/fitness-healthclub.

Ønsker du at tabe dig? Så anbefales det at tilkøbe #TheNothoriusDiet til en reduceret pris af 1750 kr. (normalpris 2000 kr.). The Nothorius Diet Opstartspakke er inklusiv Kostvejledning á 1 times varighed + Kropsanalyse med den avanceret bodyscanner fra Jawon Medical der viser din vægt, BMI, hvilestofskifte, fedtprocent, fedtmasse i kg, fedt omkring dine organer, væsketal, knogle, muskelmasse og metabolisk alder + Sundhedsprofil 7 kropsmålinger med målebånd i et udleveret skema + Motivationsværktøjer + skræddersyet kostplan efter mål, livsstil og præferencer + 2 opfølgninger á ½ times varighed (gyldighed 3 måneder fra købstidspunktet).

Samlet pris 8 ugers #TheNothoriusBootCamp med 24 træningspas og #TheNothoriusDiet opstartspakke med kostvejledning, kropsanalyse, sundhedsprofil, skræddersyet kostplan og 2 opfølgninger kun 6750 kr. 

Ratebetaling? Ønsker du afdragsordning påregnes der et gebyr på 250 kr. Dvs.ved køb af #TheNothoriusBootCamp og #TheNothoriusDiet betaler 4000 kr. ved tilmelding og de sidste 3000 kr. 1. oktober. Ved #TheNothoriusBootCamp betaler du 3000 kr. ved tilmelding og de sidste 2250 kr. 1. oktober.

Det med småt? Der skal minimum være 6 tilmeldte på holdet før det oprettes. Du er først sikret din plads, når du har modtaget mail herom og du har betalt din faktura. Du skal betale din faktura indenfor 24 timer efter tilmelding ellers går din plads til en anden, med mindre andet er aftalt. Når du har betalt din faktura, er din tilmelding bindende og der er ikke mulighed for at få penge retur. Ved manglende deltagelse pga. sygdom eller ferie er det ikke muligt at få anden træning eller penge retur. Afdragsordningen er en service og ikke en mulighed for at opsige samarbejdet under forløbet og fravælge at betale alle rater.

Tilmelding og booking: For tilmelding til #TheNothoriusBootCamp og #TheNothoriusDiet. send en mail til:mail@jeanettenothorius.dk med følgende oplysninger:

Stamoplysninger:

Navn:

Adresse:

Telefonnummer:

Beskæftigelse:

Målsætning:

Hvad er målet med forløbet:

Vægt:

Højde:

Alder:

Helbred:

Træner du og hvor meget:
Ønsker du også #TheNothoriusDiet opstartspakke skal disse oplysninger også sendes med:

Kostanamnese: hvad spiser du og på hvilken tidspunkt:

Morgenmad:

Mellemmåltid:

Middagsmad:

Mellemmåltid:

Aftensmad:

Snack:

Væske i løbet af dagen:

Hvornår står du op og går i seng:

 

stop ønske